Pizzeria Rebus

O nama

 

Pizzeria Rebus otvorena je 1996. godine i od tada neprekidno posluje do danas. Tijekom svih tih godina, nastojali smo našim gostima uvijek pružiti što kvalitetniju uslugu koristeći samo najkvalitetnije materijale i sirovine za izradu naših pizza.

Kvaliteta nam je uvijek bila najvažnija, stoga smo odlučili da u ponudi osim pizza nemamo nikakvih drugih jela.

U ponudi imamo trideset i šest vrsta pizza u pet veličina, od kojih su pizza-burger najmanja, a super-jumbo najveća u okolici, a i šire.

Posebno smo ponosni na naših sedamnaest vrsta pizza sa punjenim rubom, koje nudimo u svim veličinama. Isto tako već dugi niz godina vršimo dostavu pizza na području grada Varaždina i okolnih mjesta.

Kao prva pizzeria u Hrvatskoj u ponudi imamo i PARTY - PIZZU, koja je zbog svojeg svečanog izgleda, a i praktičnosti idealno rješenje za rođendane i slične proslave.

U samom objektu imamo tri dupla separea za koje se udobno može smjestiti deset, petnaest ili dvadeset gostiju, te četiri manja separea do šest osoba.

Kao i do sada,  i u budućnosti ćemo se truditi da svojim gostima pružimo vrhunsku uslugu, te da se ugodno osjećaju u pizzeriji Rebus.